Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Találatok a(z) "okostelefon" kifejezésre
Összesen 3 találat, megjelenítve: 1-3
2012. július 25., 09:39
Úgy néz ki az okostelefonok "Appok" világában élünk. Több madár repül az Angry Birds játékban, mint amennyi valójában él a Földön? Egy másodperc alatt akár 3000 "valami-rajz" is születhet? Érdekes és sok további kérdést felvető infografika. A ti életeteket mennyire befolyásolják a mobilalkalmazások?
2012. május 17., 20:36
Szabadalmaztatta a Google azt az általa kidolgozott technológiát, amely a jövőben lehetővé teszi majd, hogy szemüvegek viselői elé képet vetítsen ki az okkulárék szárába épített miniszámítógép. Az intelligens szemüveget hangvezérléssel lehet majd kezelni.
2012. május 5., 20:00
Mi, hétköznapi halandók, talán nem is tudjuk, milyen komoly kapcsolatban vagyunk már a térinformatikával, amit neveznek földrajzi vagy geoinformációs rendszernek is. Pedig már akkor a GIS (Geographical Information System) szent berkeiben járunk, amikor reggel bekapcsoljuk a GPS-t az autóban, a Google Maps segítségével megtervezzük az utunkat, a barátainkat keressük az okostelefonunk és a Foursquare segít­ségével, vagy csak egyszerűen egy sokat mondó topográfiai, gazdasági, földhivatali vagy szociálpolitikai térkép után kutatunk a neten.
Tanulmányaink