Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Találatok a(z) "kereskedelem" kifejezésre
Összesen 5 találat, megjelenítve: 1-5
2015. október 2., 12:54
17 éve alatt Magyarország árukivitelének szerkezete jelentősen átalakult! Úgy, hogy ca. hatszorosára növekedett! Miből adunk el többet? Miből kevesebbet?
2014. október 13., 21:05
A svéd parlament döntése nyomán 1966-ban létrejött független kutató intézet mára a világ egyik legbefolyásosabb „think tank”-jévé vált. Fő küldetése, hogy Földünk konfliktusairól, problémáiról adatokkal, elemzésekkel, megoldási javaslatokkal lássa el a döntéshozókat, politikusokat. Az intézet a svéd főváros mellett Pekingben és Washingtonban (DC) is rendelkezik képviselettel. A számtalan kiadvány, a komplex adatbázis (fegyverkezésről, békefenntartásról, kereskedelemről) értékes kutatásokhoz nyújthat adalékot.
2012. május 3., 18:39
Bővült a magyar külkereskedelmi termékforgalom februárban, de a kivitel lassabb ütemben, mint a behozatal, így az export aktívuma csökkent. A forgalom növekedésében a járműgyártás játszotta a legnagyobb szerepet.
2012. április 10., 21:16
Úgy tűnik a Facebook betör az online kereskedelmi életbe is,akár lekörözve ezzel olyan vállalatokat, mint az Ebay, vagy az Amazon.
Tanulmányaink