Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Találatok a(z) "csőd" kifejezésre
Összesen 8 találat, megjelenítve: 1-8
2013. november 10., 10:19
Ukrajna igen közel jár ahhoz, hogy társulási egyezményt írjon alá az Európai Unióval, és ezzel meginduljon az európai integráció útján. Oroszország eközben egyáltalán nem hajlandó elengedni egykori ékköve kezét.
2013. szeptember 15., 14:32
Öt évvel ezelőtt, 2008. szeptember 15-én ment csődbe a Lehman Brothers Holding Inc.. Így kezdődött a válság.
2012. május 8., 23:51
„A görög választások egyértelművé tették, a görög lakosság elutasítja a megszorítások politikáját, a nemzetközi mentőcsomagot elutasító erők pedig rendkívül megerősödtek. Ha az esetleges júniusi következő választásokon ők nyernek, és nem kapnak több pénzt az EU-tól, már nyáron csődbe mehetnek, és kiléphetnek az eurózónából” – idézi John Taylor alapkezelő CNBC-n elmondott szavait a Portfolio.
2012. március 27., 17:27
Magyarország második katonai felmérése 1806–1869 között zajlott le. A Magyar Levéltári Portálon megtalálható az ebből készült térképek digitalizált változata némi kis extrával, és pont ez teszi olyan érdekessé! A Google Maps-re ráhelyezték ezt a térképi réteget, így könnyedén megkereshető hogyan is nézett ki egykoron mondjuk egyetemünk, vagy lakhelyünk környezete. Az átlátszóság állításával pedig pontosan kideríthetjük mondjuk, hogy mi is folyt egykor az országgyűlések mai helyszínén. Kellemes rácsodálkozást mindenkinek! : )
2012. március 24., 13:25
Veszélyben az Opel? Talán mégsem sikerül a válság utáni talpra állás. De vajon a leépítés a jó megoldás?
2012. március 24., 09:52
Sokan hitték, hogy a Malév még idén "életre kelhet", most viszont úgy néz ki a helyzet, hogy mégsem indul újra.
2012. március 12., 20:32
Várhatóan szerdán teljes egészében jóváhagyják az euróövezeti pénzügyminiszterek a Görögországot segítő újabb nemzetközi támogatási programot - közölték a miniszteri csoport (Eurócsoport) hétfői brüsszeli tanácskozásán résztvevők.
2012. március 8., 11:07
Csütörtök estig jelentkezhetnek a görög kötvények tulajdonosai arra, hogy önként vállalják az állampapírok leírását részleges veszteségként. Ha nem lesz elég jelentkező, jöhet a görög csőd és az eurózóna megfogyatkozása, addig viszont marad az idegőrlő várakozás.
Tanulmányaink