Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Találatok a(z) "Google" kifejezésre
Összesen 9 találat, megjelenítve: 1-9
2012. július 27., 23:17
Járd végig a 30 (+1) nyári olimpiai helyszínt a Google Map segítségével! Érdemes megnézni miként változtak, fejlődtek a stadionok! Ne felejtsd Európa mellet, Amerikát, Ausztráliát és Ázsiát sem!
2012. július 25., 09:39
Úgy néz ki az okostelefonok "Appok" világában élünk. Több madár repül az Angry Birds játékban, mint amennyi valójában él a Földön? Egy másodperc alatt akár 3000 "valami-rajz" is születhet? Érdekes és sok további kérdést felvető infografika. A ti életeteket mennyire befolyásolják a mobilalkalmazások?
2012. május 17., 20:36
Szabadalmaztatta a Google azt az általa kidolgozott technológiát, amely a jövőben lehetővé teszi majd, hogy szemüvegek viselői elé képet vetítsen ki az okkulárék szárába épített miniszámítógép. Az intelligens szemüveget hangvezérléssel lehet majd kezelni.
2012. május 5., 20:00
Mi, hétköznapi halandók, talán nem is tudjuk, milyen komoly kapcsolatban vagyunk már a térinformatikával, amit neveznek földrajzi vagy geoinformációs rendszernek is. Pedig már akkor a GIS (Geographical Information System) szent berkeiben járunk, amikor reggel bekapcsoljuk a GPS-t az autóban, a Google Maps segítségével megtervezzük az utunkat, a barátainkat keressük az okostelefonunk és a Foursquare segít­ségével, vagy csak egyszerűen egy sokat mondó topográfiai, gazdasági, földhivatali vagy szociálpolitikai térkép után kutatunk a neten.
2012. április 14., 11:10
Legyen Ön is Milliomos! ”német – francia – görög” kategória, közel a 25 millióhoz…
2012. április 13., 14:54
Egy kis érdekesség az innovációkról. - Projektoros szemüveggel és speciális kontaktlencsével tuningolná fel a katonákat a Pentagon. A látórendszert viselő egyszerre láthatja élesen a világot és a szemüveg által a retinára vetített pluszinformációkat. - Hasonlót már többször olvastam civil célokkal kapcsolatban, például a Google esetében, de az olvasottak alapján az inkább a fogyasztók igényeinek megismerésére szolgál. A szemre gyakorolt hatásairól pedig egyik helyen sem olvastam egy szót sem.
2012. április 4., 17:13
A YouTube jővőjét látjuk? Mindenki döntse el maga. Nem lesz nehéz. A videómegosztó portált 2006-ban 1,65 milliárd dollárért vásárolta fel a Google. Ehhez az összeghez képest biztos nem volt drága a film, de vajon kifizetődő ez a gerillamarketing? Egyáltalán van szüksége a YouTube-nak reklámra?
2012. március 27., 17:27
Magyarország második katonai felmérése 1806–1869 között zajlott le. A Magyar Levéltári Portálon megtalálható az ebből készült térképek digitalizált változata némi kis extrával, és pont ez teszi olyan érdekessé! A Google Maps-re ráhelyezték ezt a térképi réteget, így könnyedén megkereshető hogyan is nézett ki egykoron mondjuk egyetemünk, vagy lakhelyünk környezete. Az átlátszóság állításával pedig pontosan kideríthetjük mondjuk, hogy mi is folyt egykor az országgyűlések mai helyszínén. Kellemes rácsodálkozást mindenkinek! : )
2012. március 27., 10:39
Az iraki vérvörös tótól kezdve a szellemarcokat idéző kanadai sziklaformációkon át, számos fantasztikus kép tárul a szemünk elé.
Tanulmányaink